SRI LANKA

 

UPDATE
TOUCH DOWN SRI LANKA

 

 

Jag är i Sri Lanka nu! Jag har precis farit från Ahangama (ligger sydväst i Sri Lanka) som vi har varit i några dagar, och nu är vi i en stad som ligger sydost. Vi kommer åka runt en hel del under tiden vi är här. Hotellet vi ska bo på dom närmsta dagarna är ett otroligt vackert, miljövänligt hotell. Jag ska lägga upp bilder på det senare! Ni kommer förstå vad jag menar. Jag har inte uppdaterat min blogg under resan, som ni ser. Jag hoppas ni förstår! För mig är det viktigt att både leva med och utan sociala medier. Idag har jag suttit på stranden och blickat ut mot Indiska Oceanen, snart är det dags för middag och imorgon blir det massage på hotellets spa.


I’m in Sri Lanka now! I have just left Ahangama (located southwest of Sri Lanka) where we’ve been for a few days, and now we’re in a city located southeast. We will travel around a lot while we’re here. The hotel we are going to stay on the next few days is an incredibly beautiful, environmentally friendly hotel. I’ll post photos on that later! You will understand what I mean. I haven’t updated my blog during the trip, as you see. I hope you understand! To me it is important to live both with and without social medias. Today, I sat on the beach and looked out to the Indian Ocean, soon it’s time for dinner and tomorrow I’ll have massage at the hotel’s spa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..