PACHA

 

Photographer, Evelina Rönnbäck.

TRAVEL

Jag har världens bästa resa! Vi har rest runt mycket, men har mest varit på den västra och södra delen, också lite på östra sidan. Sri Lanka är en av de vackraste länderna jag har varit i. Naturen! Hav, berg, stenar, blommor, växter, träd, människor, djur. Natten när det var fullmåne så satt jag på marken och zoomade in i rymden, tittade på supermånen och tiden stannade. Denna resa har varit så meningsfull för mig! Jag har fått tid och möjlighet att vara närvarande i mina tankar och känslor, jag har varit med min familj och har återknutit till naturen. Jag ber om ursäkt att jag inte har varit aktiv på min blogg och mina andra sociala medierna under resan, men bilder och även en video kommer upp snart. Jag har dock lagt upp stories på Instagram, som fortfarande går att titta på min profil på Instagram. För hen som vill det! Jag hoppas ni tycker om det! Snälla berätta om jag kan göra någonting bättre. Tack för att ni står ut med mig! Även i tider när jag inte vet vad jag själv gör. Kärlek!


I’m having the world’s best trip! We’ve traveled around a lot, but have mostly been in the west and south part, also a little on the east side. Sri Lanka is one of the most beautiful countries I’ve been to. The nature! Ocean, mountains, stones, flowers, plants, trees, people, animals. At the night of the Full Moon, I sat on the ground and zoomed into space, I gazed at the Blue Blood Super Moon and the time stopped. This trip has been meaningful to me! I’ve recieved time and opportunity to be present with my thoughts and emotions, I’ve spent time with my family and have re-connected with nature. I’m sorry that I haven’t been active on my blog and the other social medias during the trip, but photos and even a video is coming up soon. I’ve posted stories on Instagram though, which still are available to watch on my profile on Instagram. I hope you like it! Please tell me if I can do anything better. Thank you for sticking with me! Even in times when I don’t know what I’m doing. Blessings!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..