THE BIG WORLD

Photographer, Evelina Rönnbäck.

LIFE

Det nya året har börjat bra! Jag har fortfarande en känsla av att 2018 kommer bli ett stort år. Under tiden som jag var i Sri Lanka fick jag ett mail med en förfrågan om att delta i ett stort, välkänt TV-program i Sverige. Det kändes stort att få förfrågan men det kommer jag dock inte att göra! I övrigt, snart flyttar jag ju till London. Det känns som att jag har manifesterat min längtan att vara en del av Harry Potter världen. Det verkar som att Harry Potter har ännu större mening i mitt liv än vad jag har förstått, haha! Jag ska berätta om det jag ska göra i London nästa vecka! Det är den första gången som jag flyttar hemifrån på riktigt, men att flytta känns dock mer som att komma hem för mig. Ut i den stora världen! Som jag brukar säga: ”Hemma bra men borta bäst”. Jag hoppas ni vill följa med på äventyret!


The new year has started out well! I still have the feeling that 2018 will be a big year. When I was in Sri Lanka, I recieved an email with a request to participate in a big TV-show in Sweden. It felt big to recive the request, but I will not participate though! By the way, soon I will move to London. It feels like I have manifested my desire to be part of the Harry Potter World. It seems like Harry Potter has an even greater meaning in my life than I’ve understood, haha! I’ll tell more about what I’m going to do in London next week! It’s the first time that I’ll move from my hometown for real, but to move feels more like coming home for me though. Out in the big world! There’s a quote that sounds like this: ”Away is good but home is best”, but for me it is the other way around. I hope you want to join me!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..