I’M HERE

 

LIFE

ESL EDUCATION: TWO

Jag är i London!

Jag kom fram för exakt en vecka sen! London är en dröm för mig och nu är jag här. Det känns såhär: O-M-G! Jag går en kurs i engelska på skolan EC London. Kursen började i måndags! Att jag vill vara en student på Hogwarts är känt sen länge och det faktum att jag hoppar av på King’s Cross Station varje dag när jag ska till skolan gör upplevelsen stor! Jag har ingen aning om vart det kommer ta mig men jag hoppas det tar mig närmre mina drömmar. Nu börjar det!

Mer kommer snart!

I SAMARBETE MED ESL SPRÅKUTBILDNING


I’m in London!

I arrived one week ago! London is a dream for me and I’m here now. It feels like this: O-M-G! I’m taking a course in English at the school EC London. The course started on Monday! Since long, it has been known that I want to be a student at Hogwarts, the fact that I’m jumping off at King’s Cross Station every day when I go to school makes the experience great. I’ve no idea where this is going to take me but I hope it brings me closer to my dreams. Now it begins!

More is coming soon!

IN COLLABORATION WITH ESL EDUCATION

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..