THE FIRST WEEK

 

LIFE
ESL EDUCATION: THREE

Nu har jag varit i London i en vecka!

Sammanfattning av den första veckan: Den första dagen i London åkte jag direkt till residenset jag bor på, Liberty Plaza. Jag känner mig redan hemma! Det är en bra sak med att vara jag, att jag känner mig hemma oavsett var jag är i världen. Förra helgen hade skolan EC London Sunday Activities för alla nya studenter. Vi promenerade i London, från Camden till Westminster. På måndag började skolan! Jag är på högsta nivån ”Advanced” i engelska på EC London! Allt går bra och jag tar mig närmre mitt mål. Min upplevelse av att gå i skola har inte varit positiv tidigare i mitt liv (innan det här), men jag är inte redo att prata om det än. Bara så att ni vet det!

Här är bilder från veckan!

I SAMARBETE MED ESL SPRÅKUTBILDNINGNow I’ve been in London for one week! 

Summary of the first week: The first day, I arrived to the residence I’m staying at, Liberty Plaza. I already feel at home! That’s a good thing of being me, that I feel at home no matter where I’m in the world. During the weekend, the school EC London held ”Sunday Activities” for all the new students. We went for a walk in London, from Camden to Westminster. School started on Monday! It was my first day there. I’m in the highest level of English at EC London! Everything is going very well and I’m getting closer to my goal. My experience of being in school hasn’t been positive earlier in my life (before this), but I’m not ready to talk about that yet. Just so you know that!

Here are photos from the week!

IN COLLABORATION WITH ESL EDUCATION

  1. Roligt att få se bilder där du är,och det bästa att du redan tycker att det går bra och är roligt. Kramar i massor ,älskar dig.♥️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..