MUSIC UPDATE

 

MUSIC

Uppdatering! Som ni vet så är jag inte den som pratar mest om mitt privata liv, men jag försöker vara öppen om sången och musiken, det är trots allt det som betyder mest för mig. Jag tänker alltid på musik! Det känns kanske till och med ännu starkare när jag är i London, i och med att det är en stor stad med ett stort utbud av musik. Upplevelsen som jag hade i somras av att kunna sjunga igen är det bästa som någonsin har hänt mig! Men min förmåga att sjunga går upp och ner och jag är inte tillbaka helt och hållet. Jag försöker att vara positiv men att uppleva bakslag är en mardröm! Det gör att jag ofta känner mig desperat och hopplös. Det kommer bli bra, men det är bara väldigt tufft. Jag skriver däremot en hel del låtar just nu och det gör att jag mår bra. Det är situationen just nu!


Update! As you know, I’m not the person who talks the most about my private life, but I’m trying to be open about the singing and music, because in the end that’s what matters the most to me. I think about music all the time! Maybe it feels even more profound while being here in London, as it’s a big city where the music scene is huge. The experience I had in the summer of being able to sing again is the best thing that has ever happened to me! However, my ability to sing goes up and down and I’m not back completely. I’m trying to be positive but to experience backlash is a nightmare! It often makes me feel desperate and hopeless. It’s going to be fine, it’s just really tough. I’m writing some songs at the moment though and that makes me feel good. That’s the current situation!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..