Molly Nutley

Guldbaggen 2013!

mollynutley

Igår var jag och min mammi på Guldbaggegalan.. det var så himla mysigt att vara med min mamma igår.. vi käkade lunch och super goda semlor.. sen fixade vi oss och drog till Cirkus där galan hölls.. Det var super kul men så fruktansvärt kalt under galan.. vi satt precis där det blåste som mest..  Babben Larsson var så otroligt mysig och rolig programledare hon gjorde galan så trevlig!  Jag tycker det var rätt film som vann årets film ”äta sova dö” är så himla fin och bra.. och vilka fina skådespelar insatser Nermina Lukac tillexempel som också tog hem en guldbagge för bästa kvinnliga huvudroll.. Gabriela Pichler har skrivit och regisserat en superfilm!!!

Efter festen hölls på Berns.. Det var så  SJUKT GOD mat Mummmms! Jag och mamma käkade oss till matkoma.. Efter en stund kom Calle till festen vilket gjorde mig väldigt glad… Mamma minglade runt lite medans jag och Calle satt vid vårt bord och snackade massa goja haha..jag vet inte vad det är jag känner mig alltid lite missanpassad på gallor.. men mista mig inte jag har kul.. Speciellt då man träffar männsikor man inte har sätt på jättelänge..  

 

Jag hade en super mysig Dag/Kväll med min mamma och det var en super fin gala och efterfest plus att min fina Calle kom till festen.. SUPERKVÄLL!!!

 

 • http://b1itas.blogspot.se Benita

  Jag tycker också att det var rätt ställen som årets guldbaggar landade. Och, jag bara ÄLSKADE din underbara mammas tal om en regissörs olika sidor. :)
  Du är så fin, Molly! <3
  Och, du och Calle är så fantastiskt fina ihop!
  Och, det är så roligt att du bloggar! :)
  (((kramar)))

 • http://blogg.veckorevyn.com/detvarmindag Jakob Andersson

  Outfiten blev ju riktigt grym Molly! You go girl! ;)

 • Kia

  Superfina bilder! Tyckte oxå rätt film fick pris!

 • Fia

  Sjukt snygga både du och din mamma.Calle och du är det sötaste paret och utstrålar äkta känslor!!Man blir glad när man ser er!