Molly Sandén
Annons

Spread a little light

mollysanden

Tänk vad det är viktigt… att något så litet som ett leende kan göra någon annans dag så mycket bättre. Jag är så lyckligt lottad som får så mycket kärlek från er, och jag önskar att jag kunde ge tillbaka ens hälften! Det är min inspiration i 90% av alla låtar jag skriver just nu… Snart. Snart måste det ut!

Åkte förbi de här vackra lamporna här om dagen (som man sett i så många kärlekskomedier!) och var tvungen att ta lite bilder till er. Visst är det fiint?

Byxdress: Eden sky (melrose ave)
Jacka: Topshop (London)
Skor: Kurt Geiger

 Puss och kram på er!

 

Kommentera - 10 kommentarer
Föregående artikel På Palm street
Annons

På Palm street

mollysanden

Hej fina!
Hur har ni det? Hört ryktas om att det börjar bli vår i Sverige… igen… eller? Här fortsätter dagarna som vanligt. Frukostmöten, Studio-sessions, middagar och så lite shopping eller nån bio eller timma på stranden då och då. Därför har jag lite bloggtorka känner jag… det händer inte så mkt nytt mellan alla sessions, och där skriver jag ju ur mig allt när jag skriver låttexter! 

Istället kan ni väl berätta lite hur ni har det?

Idag var vi ute en sväng på en av mina favvogator Palm street som – precis som det låter – är kantad av palmer. Så fint och mäktigt. Skumt det där. Att man tycker att palmer är vackra. Varför då egentligen? Bara för att det är ovanligt för oss svenskar? Har varit här i över ett år nu men beundras fortfarande av dom!

Topp: Urban Outfitters
Vit bh/fisknät: Forever 21
Halsband: Bikbok
Blå/vit fladdrande koft-liknande sak (vad fan kallar man det där? Har jag tappat svenskan så snabbt?! :P ) : Cotton On
Jeans: Topshop
Skärp: Guess
Väska: My By Molly
Skor: Urban Outfitters (typ 3 år sen…)
 

Haha. Vänjer mig aldrig vid att ta sånna här bilder. Idag stannade en hel familj med typ 4 barn upp och tittade på i nästan en halvtimma när vi fotade… haha. Så pinsamt. Men men. Allt för er! 

Ta hand om er nu och ge någon ni älskar en liten kärleksförklaring. Ett sms eller lång kram räcker! <3
 

Kommentera - 13 kommentarer
Nästa artikeln Spread a little…
Föregående artikel Vita vågor
Annons

Vita vågor

mollysanden

Hej på er. Vackra fina ni. Tänk att ni är så långt bort men ändå känns ni så nära i era kommentarer här på blogg och insta. Ni är bäst! Saknar att turnera dock så jag får krama på er lite också!

Jag har några nya låtar nu som jag bara längtar tills ni får höra! Men som alltid så tar allt en sån himla tid. Det måste va rätt tajmning med allt. Men ni är bäst som är så tålmodiga och håller ut. Kan inte säga tillräckligt hur tacksam jag är att jag får göra det här. Göra det jag älskar. Kasta mig ut och låta livet fånga upp mig.  
Den här resan till LA har inte bara varit utvecklande för musiken, utan även för mig som människa. Bilderna på instagram visar en väldigt smal bild av vad det är jag gör om dagarna… den visar bara de ljusa stunderna som liksom passar sig på bild. Men såklart så är livet upp och ner emellan dom där bilderna är tagna… Jag lär känna mig själv och människorna runt omkring mig bättre för varje dag. Och på nåt sätt känner jag att dom tankarna och erfarenheterna passar sig bättre i musik än i bilder. På instagram vill jag egentligen mest sprida glädje och lättillgänglig pepp och inspiration. Känner mig ofta rätt ytlig som lägger ut mycket bilder på mig själv och kläder och sånt, men det är också det jag vet att jag själv förväntar mig av instagram. Om jag däremot vill bli berörd på djupet lyssnar jag på musik. Vill jag lära känna en person bättre, ja då väljer jag hellre att läsa bloggen. 

Så det är kul att se att så många fortfarande tittar in här även om jag är dålig på att uppdatera…. 

 

Här kommer lite bilder vi tog på stranden i Santa Monica här om dagen. Shit vad jag älskar havet alltså. Det är nåt magiskt. Kan stirra på det i timmar.

 

Kommentera - 10 kommentarer
Nästa artikeln På Palm street
Föregående artikel Vad hände?
Annons

Vad hände?

Nu sitter jag här vid köksbordet hemma hos min mamma. I Sverige. Scensminket (och jetlaggen) kliar i ögonen och resväskan står ouppackad vid dörren. Vilket galet dygn!
Jag landade i Sverige för bara några timmar sedan och åkte direkt från flygplatsen till fryshuset där jag soundcheckade tillsammans med Jason Derulo. Sen gick allt superfort! Förresten, ALLT kring den här resan har egentligen gått superfort… Jason smsade mig liksom i torsdags och sa att han var i Sverige och frågade om jag skulle komma på hans konsert i Sthlm. Jag skrev att jag tyvärr var i LA varpå han insisterade på att jag skulle sätta mig på nästa flyg och sjunga låten Stupied Love vi skrev ihop till hans platta (tillsammans med Aleena Gibson, Redone och Novel Janussi). Så, det gjorde jag! Superspontant och sjuuukt kul!

… Och vilken konsert det blev! Var ni där? Vilken grym artist han är alltså. Både dansar och sjunger som en gud och bäst av allt – det är inte playback! Ingenting!

Kändes riktigt skönt att få stå på scenen igen. Var för längesen nu! Men nu är det ju skrivandet och LA som är i fokus, så jag stannar inte länge. Åker tillbaka till LA redan igen imorgon bitti (tiiidig tisdag). Men hinner iaf pussa lite på familjen och träffa några kompisar och fixa lite med webshopen och guldfynd innan jag åker!

Från Aftonbladet.se

Tack Jason, Live Nation och Reliable för en grym kväll. Och framförallt ni som kom och tittade! En riktig ära att få stå på scen med Jason och hans crew. Världsklass!

Puss och godnatt! Nu ska jag försöka sova en stund

Kommentera - 5 kommentarer
Nästa artikeln Vita vågor
Föregående artikel Lazy lace day in…