Molly Sandén

Höst

mollysanden

Nu kanske ni tycker jag är helt tokig… men imorse när jag vaknade och såg alla höstiga bilder på instagram fick jag en sån längtan hem till hösten igen. Jag längtar efter att gå runt i min fina nya kappa från Ellos.se och sparka löv. Haha.

Kappa: Ellos.se

Gjorde ni stiltestet förresten på Ellos.se? Vad blev ni?
Jag är så nöjd med min kappa. Den är inte för varm och inte för kall. Dessutom känns den lyxig med ”skinn-detaljerna” på ärmarna och dragkedjan. Det är inte ofta heller man hittar höst/vinterjackor som framhäver formerna!

<3

 

Kommentera - 3 kommentarer
Föregående artikel Jag vill va en a…

Jag vill va en avatar!

mollysanden

Häjje. Shit va underbart det är att ha syrrorna här! Jag är så lyckligt lottad som har sånna fina systrar att jag kan kalla dom mina bästa vänner. Vi är så lika. Vill samma saker. Allt är så avslappnat! Vi kan prata om allt!

Dagarna går fort när man har roligt! Vi har shoppat, tagit sånglektioner, gått på födelsedagsfest och ätit på nästan alla mina favvorestauranger. Sen har vi hängt lite på beachen också! Fasen vad det låter som att jag skryter inser jag nu… inte alls meningen såklart! Men ni vet ju hur det är. Det är väl klart jag inte skriver om gången när vi fick motorstopp, när jag spräckte min nya iphone-skärm (skjut mig…) eller att vi sitter fast i bilköer halva dagarna…

Nej, helt ärligt – även om LA är underbart så längtar jag redan hem till verkligheten och Sverige. Jag vill ut och giga och träffa er!

Imorse fick jag och F och M ett infall och köpte en massa guldtatueringar (som tydligen heter Flash tattoos) som fanns att köpa här i Santa Monica och gick fullkomligt loss tills vi såg ut som Avatarer alla tre! Haha… Eller det kanske va mest jag när jag tänker efter… dom va mer smakfulla. Jag smackade på alla jag kunde hitta (barnet i mig kunde inte låta bli).

Japp. Som tre barn på julafton. 
Nu ska vi sova här – och ni ska vakna! Knäppt det där…
Kommentera - 7 kommentarer
Nästa artikeln Höst
Föregående artikel Att vakna i samm…

Att vakna i samma stad som Miley Cyrus...

Hej på er! Hur mår ni? 
Jag vaknade med ett sånt sjukt stort leende idag – mina syrror kom nämligen hit igår! De senaste dagarna har varit fullproppade med möten, studio, sånglektioner, photosessions och intervjuer men nu när dom är här ska jag passa på att njuta lite av LA! Det sjuka är att trots att jag bott här fram och tillbaka i snart två år har jag liksom inte riktigt upplevt LA:s mer självklara och turistiga delar. Jag har knappt sett stjärnorna i Hollywood, varit uppe vid skylten eller ens gått på Universal studios. Gissar att det blir så när man flyttar in och börja jobba direkt och ha sin vardag här. Jag har ju inte direkt åkt turistbuss i Sthlm heller! Haha det kanske man ska göra? Jag vet ju typ inget om Sthlm heller när jag tänker efter! 
 
Nu väntar jag och Frida på att Mimmi ska vakna. Hon vaknade redan kl 6 och jag kl 8. ÄLSKAR jetlaggen! Iaf på morgonen. Lite trist bara när man somnar sittandes vid middagen liksom… Med öppen mun. Så att folk tror att man är aspackad. Fräscht. 
 
Hahahaha nu sa Frida precis här bredvid: (med LA dialekt) 
- You know what I realized when i woke up? That I’m waking up in the same city as MILEY CYRUS!!!” Haha. 
 
Nu ska vi göra lite frukost så kanske Mimmi vaknar av lukten ;)  
 
Här kommer lite bilder från en photoshoot jag gjorde här om dagen med Curtis Simmons:
 
Topp: Forever 21
Skärp/smycke: BCBG Maxazria (VEM DÖPER EN BUTIK TILL DET?! HAHA)
Kjol: Bebe
Skor: Bilbok (Angelica blick)
Väska: Mackage
Klocka: Michael Kors
Armband (Rosé): Guldfynd By Molly 
 
<3
Kommentera - 6 kommentarer
Nästa artikeln Jag vill va en a…
Föregående artikel Dagens outfit

Dagens outfit

mollysanden

Hallilå. Här kommer en sån där:

 

Linne: Zara
Skinnbyxor: Ellos.se
Jacka:  Bikbok
Skor: Air force 1
Väska: Michael Kors
Halsband: Ellos.se
Solglasögon: Dolce & Gabbana
 

 

Kommentera - 10 kommentarer
Nästa artikeln Att vakna i samm…
Föregående artikel Andrea startar ä…