Molly Sandén
Annons

Familjemys i florida

mollysanden

Hej på er! Och glad påsk!
Har haft fullspäckat schema nu i veckan med olika studioinspelningar och sessions förutom i torsdags då vi spenderade dagen på Six flags tillsammans med två fina vänner. Såg ni videon på insta förresten? Haha. Shit va folk kollade snett på oss i våra Batman-linnen. Men det bjöd jag gärna på;) Tycker dom va ascoola!
Grejen var egentligen att vi råkade klä på oss på toook för varma kläder och höll på att svettas ihjäl där mitt i öknen där luften totalt stod still… så vi var liksom tvungna att köpa ett lättare ombyte. Och varför inte slå på stort när man kan? 

Fick ett litet infall här om dagen när jag fick veta att jag skulle få lite påskledigt och köpte en sista minuten biljett till Florida för att hälsa på familjen som är här. Stannar här i några dagar och bara vilar upp mig. Äter mammas mat och målar påskägg och sånt där. Sen i veckan åker jag till Miami för lite möten samt för att se lite uppträdanden på Billboard Latin music awards. Ska bli superkul! Har aldrig varit där tidigare så har höga förväntningar;)

Här kommer en vårhärlig outfit på tal om absolut ingenting! Haha.

Byxdress: LF (på robertson blvd)
Skor: Steve Madden
Väska: My By Mollys
Solglasögon: H&M
Roséhalsband hjärta: Guldfynd By Molly

Puss och kram 

Kommentera - 3 kommentarer
Föregående artikel Spread a little…
Annons

Spread a little light

mollysanden

Tänk vad det är viktigt… att något så litet som ett leende kan göra någon annans dag så mycket bättre. Jag är så lyckligt lottad som får så mycket kärlek från er, och jag önskar att jag kunde ge tillbaka ens hälften! Det är min inspiration i 90% av alla låtar jag skriver just nu… Snart. Snart måste det ut!

Åkte förbi de här vackra lamporna här om dagen (som man sett i så många kärlekskomedier!) och var tvungen att ta lite bilder till er. Visst är det fiint?

Byxdress: Eden sky (melrose ave)
Jacka: Topshop (London)
Skor: Kurt Geiger

 Puss och kram på er!

 

Kommentera - 10 kommentarer
Nästa artikeln Familjemys i flo…
Föregående artikel På Palm street
Annons

På Palm street

mollysanden

Hej fina!
Hur har ni det? Hört ryktas om att det börjar bli vår i Sverige… igen… eller? Här fortsätter dagarna som vanligt. Frukostmöten, Studio-sessions, middagar och så lite shopping eller nån bio eller timma på stranden då och då. Därför har jag lite bloggtorka känner jag… det händer inte så mkt nytt mellan alla sessions, och där skriver jag ju ur mig allt när jag skriver låttexter! 

Istället kan ni väl berätta lite hur ni har det?

Idag var vi ute en sväng på en av mina favvogator Palm street som – precis som det låter – är kantad av palmer. Så fint och mäktigt. Skumt det där. Att man tycker att palmer är vackra. Varför då egentligen? Bara för att det är ovanligt för oss svenskar? Har varit här i över ett år nu men beundras fortfarande av dom!

Topp: Urban Outfitters
Vit bh/fisknät: Forever 21
Halsband: Bikbok
Blå/vit fladdrande koft-liknande sak (vad fan kallar man det där? Har jag tappat svenskan så snabbt?! :P ) : Cotton On
Jeans: Topshop
Skärp: Guess
Väska: My By Molly
Skor: Urban Outfitters (typ 3 år sen…)
 

Haha. Vänjer mig aldrig vid att ta sånna här bilder. Idag stannade en hel familj med typ 4 barn upp och tittade på i nästan en halvtimma när vi fotade… haha. Så pinsamt. Men men. Allt för er! 

Ta hand om er nu och ge någon ni älskar en liten kärleksförklaring. Ett sms eller lång kram räcker! <3
 

Kommentera - 13 kommentarer
Nästa artikeln Spread a little…
Föregående artikel Vita vågor
Annons

Vita vågor

mollysanden

Hej på er. Vackra fina ni. Tänk att ni är så långt bort men ändå känns ni så nära i era kommentarer här på blogg och insta. Ni är bäst! Saknar att turnera dock så jag får krama på er lite också!

Jag har några nya låtar nu som jag bara längtar tills ni får höra! Men som alltid så tar allt en sån himla tid. Det måste va rätt tajmning med allt. Men ni är bäst som är så tålmodiga och håller ut. Kan inte säga tillräckligt hur tacksam jag är att jag får göra det här. Göra det jag älskar. Kasta mig ut och låta livet fånga upp mig.  
Den här resan till LA har inte bara varit utvecklande för musiken, utan även för mig som människa. Bilderna på instagram visar en väldigt smal bild av vad det är jag gör om dagarna… den visar bara de ljusa stunderna som liksom passar sig på bild. Men såklart så är livet upp och ner emellan dom där bilderna är tagna… Jag lär känna mig själv och människorna runt omkring mig bättre för varje dag. Och på nåt sätt känner jag att dom tankarna och erfarenheterna passar sig bättre i musik än i bilder. På instagram vill jag egentligen mest sprida glädje och lättillgänglig pepp och inspiration. Känner mig ofta rätt ytlig som lägger ut mycket bilder på mig själv och kläder och sånt, men det är också det jag vet att jag själv förväntar mig av instagram. Om jag däremot vill bli berörd på djupet lyssnar jag på musik. Vill jag lära känna en person bättre, ja då väljer jag hellre att läsa bloggen. 

Så det är kul att se att så många fortfarande tittar in här även om jag är dålig på att uppdatera…. 

 

Här kommer lite bilder vi tog på stranden i Santa Monica här om dagen. Shit vad jag älskar havet alltså. Det är nåt magiskt. Kan stirra på det i timmar.

 

Kommentera - 10 kommentarer
Nästa artikeln På Palm street
Föregående artikel Vad hände?