Molly Sandén

Så var det bara 12 månader kvar tills nästa gång...

Hur var er jul?

Min var supermysig och superlugn. Vi hade bestämt oss för att inte köpa några julklappar alls i år utan istället göra goda gärningar och skänka pengarna. SÅÅÅ värt. Man slapp stressen både innan och under själva julafton. Nu hann man faktiskt sitta lugnt och prata lite med hela tjocka släkten. Vi spelade musik och spel när de minsta barnen öppnade sina klappar. Så mysigt!

Hur firade ni? 

Eftersom jag bestämde mig för att lägga bort både mobil och kamera så mycket som möjligt under båda mina julaftnar (skilda föräldrar ni vet) så har jag inte så mycket bilder att erbjuda (mer än de som redan finns på insta), men tänkte att jag bjuder på en outfit-plåtning jag gjorde med duktiga Frida Möller innan det blev såhär jäääklans kallt! Haha jag fryser bara av att TITTA på de här bilderna ;P 

Photos by: Frida Möller

 Topp: H&M
Byxor: Forever21
Skjorta: Monki
Skor: Dr Martens (kär!)
Klocka: Michael Kors
Örhänge: Monki

Naglar: Grymma Celina Rydén 

<3 

Kommentera - 13 kommentarer
Föregående artikel Lite roligare at…

Lite roligare att tvätta bort sminket

mollysanden

Jag är SÄMST när det kommer till att ta hand om min hy… alltid när tidningar frågar om skönhetstips i intervjuer börjar jag skämmas över vilken otroligt dålig förebild jag är när det kommer till att tvätta bort smink och sånt. Jag kan seriöst gå i tre dagar utan att tvätta bort sminket kring ögonen… JA JA. Ni tycker att jag är asäcklig – jag fattar, men jag tror ärligt att min hud vant sig vid detta och därför anpassat sig. Det är först när jag verkligen smörjer in och håller på som jag får finnar och grejer! 

Men. Även om man inte får finnar och grejer av att inte tvätta bort sminket så ofta så tycker jag faktiskt själv att det är rätt ohygieniskt… Så jag kände mig tvungen att hitta motivationen att spendera dom där extra minuterna framför spegeln på kvällarna… Och motivationen blev en Clarisonic-borste! Den går supersnabbt att använda (bara EN minut vilket passar mig perfekt!) och man känner verkligen hur mycket mjukare huden blir redan efter första gången. Dessutom kittlas den skönt! Så den kan jag faktiskt starkt rekommendera!

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln Så var det bara…
Föregående artikel It's so Fluffy I…

It's so Fluffy I'm gonna die!

Haha. Ni har sett den filmen va? Despicable me? Jag fullkomligt ÄLSKAR den. Det är verkligen min humor. Skrattar som ett barn varje gång! Dock så fick vi ingen superbra start… Jag sökte nämligen Dubbrollen till den äldsta lilla tjejen med glasögon (har hjärnsläpp och minns inte vad hon heter!) men jag gjorde så fruktansvärt dåligt ifrån mig. Haha. Jag va SÄMST! Missade repliken hela tiden och gjorde till rösten så att jag lät som en gammal tant… Gick därifrån och tänkte att jag ALDRIG mer skulle försöka dubba. Men kort därefter fick jag göra Trassel! Så jag kanske bara hade en dålig dag helt enkelt!

Nu till varför jag då valde denna rubrik… Jo! Har nämligen kärat ner mig i min nya fluffiga jacka från Zara. Passade på att ta lite mysiga vinterbilder uppe på mosebacke i den med duktiga Frida Möller.

 Photos by: Frida Möller

Jacka: Zara
Byxor: River Island
Boots: Aldo
Väska: My By Molly
Klocka: Michael Kors
Armband och ringar: Guldfynd By Molly
Halsband: Zara 

 

Kommentera - 5 kommentarer
Nästa artikeln Lite roligare at…
Föregående artikel Var med och stop…

Var med och stoppa spridningen av HIV!

mollysanden

Jag va uppe så tidigt imorse att det snarare va ”sent”… När klockan ringde vaknade jag med ett sånt där ryck man får när man inser att man försovit sig. Hjärtat liksom hoppar till och pulsen går upp så att man glömmer bort att man är trött.  
Men jag ska inte klaga! För anledningen till denna tidiga morgon va ju att jag fick äran att vara tidig morgongäst i Musikhjälpen borta i Uppsala! Det kan man ju inte bara säga nej till! 

För er som missade så körde jag låten All Of Me som helt klart är en av mina favvolåtar från 2014. Det är en sån där låt som jag tror kommer följa med i många år och räknas som en riktig klassiker.

 

Måste såklart även passa på att uppmana er att skänka en liten slant till Musikhjälpen och min inslamlingsbössa så vi kan vara med och bidra till att stoppa spridningen av HIV.

Man kan skänka 25, 50, 100, 200, 300 eller 500 kr och det är ju faktiskt så att VARJE krona gör skillnad. 25 kr får man ju knappt en sketen latte för idag så mitt förslag är att skippa den just idag och istället skicka ett sms till 72999 med texten ”okSUMMA Molly Sanden” . (istället för SUMMA skriver du alltså den summan du vill skänka i siffror).

KÄRLEK <3

 

 

Kommentera - 5 kommentarer
Nästa artikeln It's so Fluffy I…
Föregående artikel Me time