Molly Sandén

Skrattanfall och spott i Dannys ansikte...

Asså jag säger bara: Här är beviset på att Andreas Weise och Danny i samma rum inte är någon bra kombination… eller så är det en alldeles FÖR bra kombination helt enkelt! Man skrattar ju KONSTANT! Haha. Det här är nog den absolut knäppaste intervjun jag NÅGONSIN gjort! Stackars han/hon som satt och försökte klippa ihop det här för att få ut i alla fall några kloka ord från någon av oss! 

Älskar ”Inget snusk i logen nu… det här är SVT!”

Hur som helst så gjordes den här intervjun inför Så Ska Det Låta som jag gjorde tillsammans med Danny och som sänds nu på söndag! Kommer påminna er igen om detta!

  • ?

    Hej!
    Jag undra vrf du och Eric Saade gjorde slut?

  • http://mollysandenblogg Angelica

    HEJ.Jag håller värkligen tumarna åt dig jag ger dig all lycka till helgen.