Molly Sandén

Privatflyg till Sundsvall

mollysanden

F

20120422-070735.jpg

Pga dubbelbokning fick jag åka privatflyg till dagens spelning i Sundsvall! Blir gärna dubbelbokad lite oftare!

Visar fler bilder från helgen när jag kommer hem och hittar min kamerasladd i någon av mina flyttkartonger… Tror det är dags att packa upp dom ikväll! Eller vad säger ni?

Puss

 • http://haringen my kalas för mysan!!!

  hej du är en bajs korv jag hatar dig

 • http://rebeccawestberg.blogspot.com Rebecca

  Haha men då, vilken lyx Molly! Hoppas du njöt ordentligt för det där händer inte varje dag ;) PUSS! Beccan

 • Anna (Denmark)

  Haha! Det låter ganska cool! <3

  förresten, såg jag att du kommer till Helsingborg för att sjunga i sommar! Jag tror jag kommer och ser dig! det skulle vara en dröm om jag kunde få chansen att se dig i verkligheten! Jag hoppas att se dig där i sommar! <3

  och idag finns det bara en månad kvar innan jag kommer att ha ditt album (signerad)! Jag kan inte fatta att jag kommer att få det i en signerad version! du kan inte föreställa dig hur mycket jag ser fram emot det! <3

  PUSS :*

 • Nutid som snart blir framtid

  Hur mår ditt samvete när du betraktar din livsstil? Inget ont menat alls men skulle vara intressant hur du tänker kring det :)

 • Therese

  Vart i Sundsvall ska du spela? Bor nämligen här hihi:)))

 • http://Jonathanpalm.wordpress.com Pacha T-shirt

  Det blev privatplan till sundsvall ja:) Nice

 • Linda

  Hej Molly, vad använder du för grönaktig eyeliner till undre fransraden? Verkligen effektfullt!
  Hemskt tacksam för svar :)

  keep singin’ your song ;)
  /Linda

 • http://emeliieblom.blogg.se Emelie

  Sundsvall?! Vafan ska du göra här :D Här bor ju lilla jag. Vore ju hur roligt som helst om man lyckades att träffa dig. Ska dock till Stockholm i tre veckor nu på söndag, en bloggfika hade varit hur roligt som helst :)

 • selina bjermkvist

  Hej Molly!!
  Det var jätte kul att du ville komma till sundsvall och sjunga för oss.Du var jätte duktig.Jag kommer alltid komma ihåg att jag har fått träffa dig och fått krama dig puss och kram ditt största fans Selina :) :) <3

 • :))

  Hejhej! Kan inte du beskriva hur du gör ditt smink nån gång? (om det är du som gör det?) Tycker det är jätte fint, men jag får aldrig till det! Kan du inte visa lite vilka produkter du använder och hur du gör för att få till det och så? :) Kram!

 • http://inspireme.spotlife.se inspireme ❀

  Woho :) Älskar ditt hår Molly!!

 • Rebecka

  Åh,Molly! Blir alltid lika glad när jag ser dig uppdatera här på bloggen. Älskar verkligen allt med dig. En vän som du skulle man ha! :)
  Kram på dig bästa Molly!<3

 • Morris

  Något är det med Molly. Hur man som 27 årig fantast till det störtsköna ljudet av en gammal Gibson Les Paul kan åka 10 mil enkel resa för ett kort framträdande av en sångerska av denna typ är för mig en gåta. Men så gjorde jag. När någon form av ögonkontakt etablerades mellan sångerska och undertecknad i publiken så kände jag hur själen blev rannsakad och jag blev synad inför en Gud som jag ej någonsin har trott fanns.
  Knäsvag, svettningar (kan ha att göra med att det faktiskt var sjukt varmt där inne) och mina goda vänner som var med stod och garvade åt mig för att jag fastnade med en tusenmetersblick och munnen i öppet läge. Är detta vad som kallas starstruck? :)

 • Anna

  det var roligt och träffa dig trodde inte att jag skulle få det för att man var tvungen att beställa din skiva och det fick jag inte men jag fick endå din aotugraf som tur var. du kanske kommer ihåg mig jag var bland dom sista upp, svart hår och brum hud. det var så roligt att träffa dig men jag ska vara ärlig nu har vjag jätte ont i fötterna jag skulle tagit med mig min rullstol in men jag struntade i den för att kunna se dig bättre :) . om du undrar varför jag har rullstol är det för att jag har ett fonktionshinder jag går inåt med vänster fot. juste medans jag kommer ihåg så min kompis nora blev störtförälskad i tony hon pratade om honom hela vägen hem:)

 • Lulle

  Inte illa alltså! Och ännu en gång Molly, nu får du ta och ha en FRÅGESTUND här, skulle varit himla kul. Please? :) // Lulle (tjejen som ifrågasätter sin sexualitet när hon ser bilder på dig ;) )

 • lisa

  vadå sundsvall?!!?!!!!?! varför visste inte jag detta? 4 små mil från mig…

 • http://fridiz.devote.se Frida

  Roligt att åka privatflygplan! :D

  Kom gärna till Västerås någon gång<3

 • http://www.naathaliebieeber.blogg.se Nathalie

  Häftigt att åka privat flyg :) Du är såå söt! Längtar tills man får se dina bilder :) Jag har en fråga. Har du en fanmail?? Love you :) <3

 • Rebeka

  Can’t wait to see your pictures! They are probably amazing! xx

 • http://www.aldenfalk.bloggplatsen.se josefin

  Du är så himla vacker Molly :D <3 du är min förebild <3 älskar dig <3 :D längtar tills ditt album kommer ut :D <3
  gå gjärna in på min blogg :D
  http://www.aldenfalk.bloggplatsen.se

 • Annnaaria

  Hej Molly! Jag är mamma till två tjejer som hade förmånen att lyssna till dig i Sundsvall idag. Tusen tack för en fin konsert :) du är verkligen en fantastisk sångerska och har en underbar utstrålning.. En fin förebild för oss alla – önskar dig all lycka!!!:) kramar till dig

 • Carolina

  Heej Hejj Molly! Coolt att åka ett eget flygplan!! Många skriver att du och danny är ihop, stämmer det? SNÄLLA SNÄLLA svara!!! Du sjunger jättebra!’ <3