Molly Sandén

Norrköping och Lidköping

mollysanden

Hej fina ni! Jag mår lite bättre idag! Tror det är era ”krya på dig-hälsningar” som har hjälpt! Om nu jag blir så pass frisk att jag inte riskerar att spy på er… (jag är ju bara matförgiftad, så det smittar inte!) så kommer jag och sjunger i NORRKÖPING imorgon kl 14.00 Mediamarkt, och i LIDKÖPING på söndag kl 14.00. Det fååår ni inte missa! Då får ni höra smakprov från albumet som ni även kan förbeställa det där på plats! Om ni köper ett album för 125:- får ni det signerat och hemskickat den 23e Maj, PLUS att ni får en singel med er hem direkt som jag självklart skriver något gulligt på! 

SEEEES VI?!

 • Daniel

  Fasen missade dig i Lidköping :(

 • Fikon

  Jag ska verkligen försöka komma!!! hOPPAS VERKLIGEN ATT DET GÅR! Jag vill inget hellre än att se dig live!!

  Lycka Till

 • http://www.nattstad.se/Elinaljungberg Elina Ljungberg

  Tjenare Mollan! :) )

  Du var sjukt grym idag ( som alltid), Diggade även din hårfärg, höhö som vi hade typ precis lika! ;pp Checka gärna in på min Instagram @Elajjna eller min Blogg http://www.nattstad.se/Elinaljungberg för att se den fina bilden på oss från idag på Media markt!

  Längtar tills ditt alum trilla ner i min post låda, haha! Kam & kärlek

 • http://aileenworld.jimdo.com Aileen

  Oh damn I think I become depressed. I’m SO MUCH looking forward to your album and it’s a curse that I live in Germany.
  What would I give to see you! But anyway, have fun tomorrow and never forget me and your other German fans are waiting for you, här! ;)
  KÄRLEK <3

 • http://www.nattstad.se/rebornbabiesislove Sandra

  Hej Vackra Molly det är Sandra som träffade dig på Mediamarkt i Norrköping i dag du har en sån himmla vacker och fantastikt bra sångröst du har en grymt bra klädsmak jag bästellde din nya skiva med jag undrar om du skulle kunna signera den till mig vem det är till du kommer alltid vara en stor idol för mig och Förebild jag hoppas kunna få träffa dig igen synd det vart ingen bild på dig och mig hoppas vi kan ta en ny någon gång Hoppas du gillar musiken på Tomas CD och att du skriver till hans email vore riktigt skoj med hom du besökte min blogg med som jag skrev på en lapp som ligger tillsammans med tomas CD Många kramar från Sandra

 • Lollo

  Jag älskar dig Molly!
  I min skola ska man sriva om sin idol och prova ringa den och jag vill Sriva om dig och jag vill ringa dig,får jag det?
  Jag har en autograf av dig för min mamma har träffat dig!
  Love you Molly!

 • marijana

  Autograf på papper?Och bild?

 • marijana

  Hej Molly! Kommer du till Göteborg? När isåfall och var? och tid? Vill inte missa det! Och får man autograf?

 • Isabella Hannonsson

  ÅÅÅåå Molly du måste ju komma till Göteborg också vi vill ha dig häär!!
  Hoppas du kommer så vi får se dig puss ! <3

 • Ditt STÖRTSTA fan

  Jag är där!!!♥♥ Vi ses!!!

 • Linnea

  åhh jag vill bara där!!:( men bor för långt ifrån.

 • Julia

  Hejsan Molly !!.
  Jag tänkte bara fråga en sak.
  Hur dan hårfärg har du på ditt hår ? :P SNÄLLA SVARA

 • Amanda

  hejsan molly sanden! har du sett det där med eric och marie? är det där sant tror du?:)

 • Anna

  Kära fina Molly!
  Du är så vacker utan smink. Önskar att alla fattar vilken fin människa du är. Ödmjuk och sårbar går du vidare i ditt liv som singel. Vilket jag tror är tufft när man står i rampljuset. Hur klarar du att le och glittra, ge dina fans av din tid? Eric, du får förlåta mig är en kaxig och självgod person. Molly, han hade ditt hjärta. Det känns som du gjorde allt för att han skulle se dig. Tids nog kommer mannen i ditt liv. Jag menar mannen. Den som är trygg och kan visa upp sig utan plastig yta och ett fejkat leende. En man som värdesätter ditt inre. Det gör mig så ont idag att allt handlar om utseende och outfit. Behåll din stil Molly och du blir älskad för den du är. Lycka till med ditt album, Kram

 • Rebecka

  Åhh, vill ditt så himla mycket!
  Synd bara att man bort för långt bort. Vill du ska komma till Skellefteå eller Lycksele, Molly!! Skulle så gärna vilja träffa dig!
  Hoppas verkligen att du blir så pass frisk så att du får fara dit på dina äventyr!
  Kram bästa Molly!<3

 • Jossan

  Hade gärna kommit och lyssnat, bor dock lite för långt bort. Lycka till iallafall Molly!

 • Anna (Denmark)

  Jag skulle önska att jag kunde vara där! det skulle vara en dröm, om jag kunde äntligen träffa dig! men det är ganska svårt när jag bor i Danmark! <3

  Jag planerar att åka till Helsingborg i sommar, så jag kan se dig sjunga live när du sjunga på RIX FM festivalen! Jag hoppas verkligen att jag har möjlighet att vara där den dagen, så jag håller tummarna och hoppas att jag kan få att se dig live snart! <3

  PUSS! :*

 • Stina Hedberg och Ellinor Gustafsson

  Förstår du hur glada jag och min kompis blev!? hon har sin stuga utanför Norrköping så vi åkte dit idag, vi bor egentligen i Småland! Och vilket sammanträffande att du var där då! Vi ska försöka övertala hennes föräldrar att få gå! Vi måååste träffa dig!

 • Ellen

  när kommer du till göteborg, måste veta .
  älskar dig och din musik <3 =)
  komihåg Ellen bara För jag kommer garanterat :)

 • Emma

  Du är så (ursäkta ordvalet) jävla snygg!!!

 • Sabrina (Schweiz)

  Kära Molly! Kul att du mår bättre!
  Synd att jag inte i helgen kan komma.
  Eftersom jag är schweiziska och bor jag i Schweiz!
  Förra helgen var jag i Sverige(Stockholm)!
  Stockholm är en vacker stad! Jag gillar det mycket bättre än Zürich!

  Men, hur får jag detta album och albumet ”Same Sky” när jag bor i Schweiz?
  Jag önskar dig en trevlig helgen! Och lycka till! I morgon! =)
  Kära hälsningar Sabrina <3

 • http://johnsonplaze.blogg.se Ewelina

  Tjena molly!
  självklart kommer jag och min pojkvän och lyssnar på dig i Lidköping, bor nämligen där :) Hoppas du får det kanon här och hoppas vi ses!
  Ha de kanon gött! :)

 • http://www.marriie.blogg.se Mari

  Jag bara älskar din frisyr och framför allt hårfärgen !!

 • Elin

  Jag vill verkligen komma till Norrköping imorgon men jag bor i Örebro och det dumma är att min pappa och brorsa ska dit på söndag och kolla på fotboll. Önska det var imorgon istället! vill se dig live, har aldrig gjort det :(

 • eva

  Snälla kom till malmö<3 eva

 • http://www.naathaliebieeber.blogg.se Nathalie

  Skulle vilja, men jag bor i Stockholm :( Vad bra att du mår bättre :) Kram Natta <3

 • http://www.aldenfalk.bloggplatsen.se josefin

  Skulle vilja vara där :D men bor för långt bort :( så kan inte du komma till Karlstad :D <3<3

 • http://eevelinaeklund.devote.se evelina

  SÅKLART, VI SES PÅ MEDIAMARKT I NORRKÖPING!!
  KRAM

 • Rebeka

  Ahhh I need to get that CD. I think in Hungary I won’t get it. :(

 • Nathalie

  Snälla kom till Göteborg eller Kungsbacka snart, helst innan din skiva släpps men går även bra efter. Vi skulle bli superglada om du kom hit. Kram!

 • Bella

  Hej!! Kommer du och spelar någonstans i stockholm innan din skiva släppts??? Skulle gärna vilja gå och då vill jag veta innan!!!

  Många kramar och krya!!!

 • http://missmb.devote.se Marja

  Kul att du kommer till vår lilla stad Lidköping.. :D Inte ofta vi får stjärnskott hit! Haha, hoppas att du får en trevlig vistelse här på söndag :)

 • http://bsnort.bloggplatsen.se Bsnort

  Hej Molly!
  Kul att du mår bättre!
  Hoppas du kan komma till Örebro eller något runt där, för det ligger ju rätt nära Norrköping och Lidköping. Gäller då samma sak med CD och singel?
  Skulle bli jätteglad!
  VI HEJAR PÅ DIG, MOLLY! ALLTID!

 • http://angelicaasliv.blogg.se Angelica

  Hej Molly!
  Jag bor i Lidköping och skulle jätte gärna vilja träffa dig när du kommer hit. Men är tyvärr inte hemma då :( så jag hoppas du kan komma tillbaka någon annan dag så jag får träffa dig :)
  kram :)

 • Daniela

  Kom till Skåne Malmö det hadde varit trevligt kan du inte lägga ut ett smakprov från din cd snälla Molly.
  Puss du är bara så snygg