Bestisar

? Philip 
Min bästavän och pojkvän som jag har helt sjukt roligt med haha. Vi har varit tillsammans nu i sju månader, helt cp egentligen. Han går i min klass och har känt honom sedan 6:an. Han har alltid varit en riktig fitta mot mig men det sista året så hände något och nu så ba woohooo. Vi harhaft våra ups and downs men vi klarar oss alltid. älskar honom så jävla mycket.
? Estelle, Klara, Aimee, Inez & Matilda
De här orrarna går i min skola och jag älskar dem något sjukt. Vi må vara den konstigaste lilla grupp människor, vi är aldrig snälla mot varandra och vår vänskap är egentligen helt vrickad men det är okej. Varenda en av dessa fem står mig väldigt väldigt nära och och jag har så sjukt mycket minnen med dem. I love u too the moon guys
 
 
? Madison Modin
Granne, barndomsvän, lover, bästis, flickvän.. Maddi är mitt allt haha. 
 
Adiam Hadeghe
Den här galna bruden betyder sjukt mycket för mäj. Vi har också hatat varandra, som jag och Philip, men sedan hände något och nu är vi bestisar. Trots att hon kan vara en riiiktig pain-in-the-ass så älskar jag henne. Faktiskt. 
 
Sedan har jag sjukt många fina vänner som jag håller av men dessa är de jag umgås med mest av alla, och de jag bryr mig mest om. Nu ska jag möta Madison och William i humlan, puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..