Onsdag

Hej hej, har inte skrivit på ett tag, orkade inte bara haha. Vi slutade vid 2, så efter det drog jag och Philip hem till mig. Hade en uuurmysig eftermiddag, vi brottades lite, tog en siesta, lagade mat, tog ett bad.. Drog och gymmade sen och när jag kom hem hade Philip somnat haha faaan vad söt han är när han sover.. Anywaays, vi käkade, tog en gadoo, och sen drog han hem. Och nu sitter jag här all alone, ska kolla på greys anatomy och sen sova tror jag. Måste skriva lite också, jag skriver faktiskt om min bok! Kommer bli grymt bra tror jag. Vi hörs senare iaf, puss
 
Oj så fina vi är mweeh hejdå 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..