tillbaka!

Nu är jag äntligen tillbaka efter en lååång resa! Har inte sovit på ett bra tag och planerat att stanna uppe till åtminstone 10 ikväll så att jag kommer in i rytmen. Snart kommer Philip hit och imorgon/övermorgon (beroende på hur flygen ser ut) så åker vi till Frankrike tillsammans.

Nu är jag äntligen tillbaka efter en lååång resa! Har inte sovit på ett bra tag och planerat att stanna uppe till åtminstone 10 ikväll så att jag kommer in i rytmen. Snart kommer Philip hit och imorgon/övermorgon (beroende på hur flygen ser ut) så åker vi till Frankrike tillsammans.

Har egentligen inte sådär jätteeemycket att berätta…Vi bodde i en lägenhet långt ner den här gången, ganska nära Houson Street. Vi åkte en sväng ner till Hamptons för att hälsa på lite släkt och kollade in jättefina hus och badade lite osv. Resten av resan han i princip bestått av shopping och mat. Jag och Andrea lyckades hitta de bästa ”små” affärerna, vid Houston St och Broadway, hur fina grejer som helst! Vi lyckades också få med oss över 20 bodysplashes från VS + ett X antal lotions och sminkgrejer… Köpte dessutom ett jättejättefint nattlinne som mitt röda nagellack läckte ut över i resväskan så det är HELT förstörd. Var nära på att börja gråta imorse av frustration haha, ni vet hur man blir när man är övertrött…

 
Har i alla fall köpt skor, smycken, en bikini från VS, smink från Revlon och bareminerals, lite träningsgrejer, osv osv osv.. Resan har varit uuunderbar men jag kände inte att den gav lika mycket som första gången.. Nästa gång får vi se till att inte stressa lika mycket och vara där längre än en vecka. Jaja nu ska jag dricka mitt te och lugna ner mig lite.  Vi hörs sen pusspusspuss 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..