Detox

Godmorgon! Gick upp för några timmar sedan och följde Tara till metrostationen, sedan åt jag en snabb frukost och tog en dusch. Förmodligen går jag och Anna till marknaden i närheten och fyller på kylskåpet lite! Har en plåtning klockan fem men det är alldeles i närheten så behöver inte stressa. 
 
Planerar en detox som sagt, eller någon slags blandning mellan detox och raw food-diet, ska bli spännande att se hur det går haha. Det innebär egentligen att man renar kroppen från gifter, det vill säga inget tillagat, inget kaffe, cigg, alkohol, mjölkprodukter, veteprodukter, processad mat, rött kött, fisk, kyckling, osv osv. Så färska grönsaker, bär, te, vatten, frukt och nötter får man äta. Ska försöka forma den lite efter mina behov dock.. 
 
Frukost: Kokande vatten med citron och ingefära, avocado/nötter, 
 
Lunch: Salladhuvud, gurka, tomat, avocado, nötter, pressad citron eller bujongsoppa av något slag
 
Middag: Varm buljongsoppa/tomatsoppa av köttbuljong (I know, går inte att undvika. Ska dock försöka få tag i grönsaksbuljong) 
 
Snacks mellan det: Nektariner, äpplen, nötter, osv. 
 
Detta är mest en kul grej för att prova på hur länge jag pallar haha, och så kan det vara bra att rensa kroppen på lite slaggprodukter. Ska också minska rejält på salt, jesus vad jag äter mycket salt när jag tänker efter. Crazy. Dock har jag varit helt attacksugen på kanelbullar, eller kanelbulledeg.. Haha ni hör ju själva hur det här kommer att gå! 
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..