matdagbok

Frukost: Scrambled eggs med curry, tomat
Lunch: Sallad med tomat, avocado, gurka, solrosfrön och isbergssallad
Middag: Sallad med tomat, avocado, gurka, plus stekta champinjoner 
Snacks just nuu skivad banan med honung och nötter, russin, te

Todaay is a good day! Började med orientering i lijanskogen med klassen, sedan gjorde jag det smarta valet att spriinga hem, så konditionen för idag var avklarat! Den här veckan ska jag försöka vara lite mer ordentlig med vad jag äter, har slarvat rätt mycket på senaste tiden och snart blir det nya polaroider för mika’s så då gäller det
att vara phiiin haha. Nej men, jag mår så mycket bättre när jag äter såhär. ärligt talat. I do. Så nu kör jag två dagar i veckan med 90% grönsaker, och resten av dagarna äter jag ungefär som vanligt minus all choklad jag tryckt i mig här den senaste tiden heh. Ska bli skönt. Imorgon är det inspark och jag är taggad till tuusen, ska bli så himla kul. Vi hörs då! Puss
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..