ett år som femton

Det här året har jag ..
 
? Blivit kär, och blivit kär igen. 
? Betett mig som en jävla idiot. 
? Förlorat en vän och kanske vunnit en annan. 
? Stått upp för vad jag tycker. 
? Misslyckats med vad jag gett mig in på, flera gånger om. 
? Fått en lillasyster. 
? Fallit samman (och inte rest mig riktigt än)
? Blivit medveten om döden. 
? Varit inblandad i en (två,tre) misshandel (ar)
? Börjat tappa tålamodet för människor som inte har något att komma med.
? Vunnit (någorlunda) över min schitzosida
? Mått något helt makalöst dåligt. 
? Mått något helt makalöst bra. 
 
Jag tror jag har blivit upplyst eller något. Seriöst! Under detta år som gått har jag blivit livrädd för döden (vilket också gör mig livrädd för livet, vilket är lite konstigt) Jag har nog förändrats väldigt mycket, men jag är inte så säker på vilket sätt. Jag kan inte säga att jag mår bättre nu än när jag var fjorton, för mitt huvud blir bara stökigare och stökigare. Mina tankar är ett enda virrvarr av.. vetefan. tornados bara. 
 
Jag har det i alla fall bättre än någonsin med min älskling. Vet inte hur jag skulle klara mig utan honom. När jag mår dåligt, så frågar han aldrig, han bara håller i mig så att jag inte liksom snubblar. Så att jag kan hålla mig vid verkligheten. Det älskar jag. Sedan älskar jag att han är min vän också. Min bästa vän. Och min lööver. How amazing is that ? 
 
Nästa år kanske jag ligger på ett mentalsjukhus. Eller så kanske jag mår bättre än någonsin. Jag kan inte riktigt tänka framåt. Men, i alla fall, så har jag haft ett bra år som femton, och jag ser fram emot sweet sixteen. Hallelujah. Godnatt