Födelsedag

Hej på er. Födelsedagar gör mig alltid lite sorgsen. Ingen riktig lycka utan ett par tårar verkar vara mitt livmotto haha. Så fort jag får kärlek och givmildhet och ser att folk anstränger sig för min skull blir jag typ rädd. Det är liksom obehgaligt, för jag blir så ledsen för att jag inte kan nå upp till dem på något sätt. Svårt att förklara, men en känsla av att inte alls vara vad de ger presenter till, att inte vara tillräckligt, att inte förtjäna. Förstår ni? 
 
Idag fick jag i alla fall en jättefin kjol från Tiger, en foundation från Clarins, locktång, smoothemaker, taasseels, morgonrock.. En tröja också från min syster och six white roses, ben&jerry och en massa pussar från Philip. Shit. I just love them all. 
 
Nu ska jag äta lite tårta med min familj! Vi hörs snart, puss
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..