Söndag

Drömde en såndär ”bättre än verkligheten” dröm inatt.. Hatar sånt haha. Igår var jag hos Estelle med en massa folk, drog hem vid tolv och åt sushi och tittade på greys anatomy, fan vad sushi är gott btw, jävlar. Idag fyller min syster år! Vi firade henne imorse, och nu ska vi nog gå ut någonstans. Idag har jag i alla fall tre saker att göra.. 
 
  • Plugga franska
  • Gymma
  • Köpa citroner
Drömde en såndär ”bättre än verkligheten” dröm inatt.. Hatar sånt haha. Igår var jag hos Estelle med en massa folk, drog hem vid tolv och åt sushi och tittade på greys anatomy, fan vad sushi är gott btw, jävlar. Idag fyller min syster år! Vi firade henne imorse, och nu ska vi nog gå ut någonstans. Idag har jag i alla fall tre saker att göra.. 
 
  • Plugga franska
  • Gymma
  • Köpa citroner

Det var det alltså haha. Sen ska jag också gå ut på stan och titta på lite saker, funderar dock på att lägga undan nästan hela min månadspeng eftersom jag ändå bara köper massa skit att trösta mig med nu när det är vinter. Mycket smartare egenltigen att spara till massa fina vårkläder och smycken.. Åh vad jag längtar till våren. Helt sjukt. Jag är typ rädd för kyla och mörker, blir så himla deprimerad 🙁 Vi hörs sen! Pusss

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..