vackra Sarah Tjulander

Visst är det väl inte bara jag som följer storbloggaren Sarah Tjulander? Allmänt känd för att vara ständigt glad och trevlig och hyper och boostig antar jag. Hela hennes blogg bara ryker av inpiration och motivation, det där nya fenomenet, den där nya ideen om att alla är lika vackra och insidan räknas osv osv. På hennes blogg, liksom på många andras, talas det konstant om att du är du, din personlighet är vad som räknas. Livet är fantastiskt och kämpar du tillräckligt hårt så lyckas du. Utsidan betyder lite i jämförelse till din inre gudinna. 

Visst är det väl inte bara jag som följer storbloggaren Sarah Tjulander? Allmänt känd för att vara ständigt glad och trevlig och hyper och boostig antar jag. Hela hennes blogg bara ryker av inpiration och motivation, det där nya fenomenet, den där nya ideen om att alla är lika vackra och insidan räknas osv osv. På hennes blogg, liksom på många andras, talas det konstant om att du är du, din personlighet är vad som räknas. Livet är fantastiskt och kämpar du tillräckligt hårt så lyckas du. Utsidan betyder lite i jämförelse till din inre gudinna. 

Jag måste få säga att det här är fel. Det är ju så fel som det bara kan bli. Hur kan en sådan snygg människa säga att det är insidan som räknas? Är det en slump att alla tjejer som är populära och omtyckta är snygga? Är det en slump att alla som syns i bloggvärlden ser ut som barbies? 

Nej, Sarah Tjulander, jag är inte inspirerad. Jag är inte motiverad. Jag kan inte förstå hur du tänker. När du säger att insidan räknas och att du kommer längst med peronslighet, tänker du då på den korthåriga, tjocka bruden som läser din blogg och skrollar igenom alla dina latte-gym-fixahåret-inlägg? Är det meningen att någon som ser ut som skit med svåra acneproblem ska ta till sig dina ord och.. sen då? Sen när den personen tror på sig själv och allt det där, vad händer då? Då är det väl bara att börja göra en makeover då eller? NÄR exakt börjar det fantastiska livet som du pratar om? I samma sekund som du färgar håret blondt? Eller noppar till ögonbrynen? Jag FATTAR inte, jag fattar verkligen inte vad som försöker sägas. 

För nej, du får inte det där perfekta livet som du ser på weheartit om du inte är snygg. NEJ, du kommer inte bli höjd till skyarna och fotad och omskriven för att du har en lysande personlighet. Och nej, du får inte plats där i den där världen om du inte ser ut som en fotomodell, barbiedocka eller är rik som fan. Det finns inga lediga platser i livet för dom som inte är snygga. Det bevisar ju bloggarna själv varenda gång de gör ett inlägg? 

Jag vet inte var jag vill komma med det här inlägget egentligen, är väl bara irriterad. Tycker det är så DUMT av väldigt snygga människor att sprida denna dumma propaganda. Det är som att säga till en som fick sämre än dig på matteprovet att det gick ju superbra, vad duktig du är, det kommer gå bra för dig, titta bara på mig liksom, och så har du själv fått ett A. Tro på dig själv men kan du förihelvete se till att ordna till ditt hår? Du är bra som du är men är det inte dags för dig att köpa ett gymkort? 

 
  1. Hej Olivia! Jag hamnade på din blogg utav en slump men känner att jag vill slänga iväg en kommentar till dig.

    Jag vet hur jävligt det känns att känna att man ser ut som skit och hela bloggsfären är en en bunt dösnygga tjejer som får allt serverat på silverfat. Men många gånger är det inte så självklart. Se på blondinbella med sin extrema acnehud och många många bloggare har hud som ser ut som skit som såg ut som min. Det är så mycket smink och redigering och framförallt det gör ljuset till sin bästa vän. Fick en chock en gång när kag såg en känd bloggare en gång i en butik och visst var hon vacker men hon såg inte alls ut som på bilderna. Under sminket bubblade huden av finnar och rumpan var inte alls så stor som på bild. Så ja Sarah har rätt det handlar bara om rätt inställning och postiv insida och att man försöker. Blondinbellas motto är fint ”var din bästa vän” och det är så sant. Du kommer bli en toppbloggare om du försöker och inte ger upp! Du kommer bli den som alla tror är perfekt och får allt serverat på silverfat. Men de är för jävligt att känna sig värdelös pga att man av någon anledning vill se något annat än sig själv i spegeln. Kram till dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..