lördag

 
 
Idag vaknade jag klockan tolv och gick direkt upp för att fika med min moster. Det var jättemysigt, vi tog en kopp te på saturnus, där jag även ska försöka kolla jobb.. Anywayss, efter det gick jag själv på stan och fick med mig ett par svarta, utsvänga jeans som är suuperfina. Tycker det är så mycket skönare att gå på stan själv,man får mer gjort då. Påvägen hem gick jag i alla fall in på en rea som var precis bredvid mig, har aldrig varit där trots att den pågått ett bra tag, hur som helst gick jag in och fick se dessa underbara skor, för 199:- trots att jag vet att de är minst tre gånger så dyra, så jag panikköpte dem haha. Hoppas verkligen jag kommer använda dem, men jag tror faktiskt det! I sommar blir det jättefint. 
 
Nu har jag precis pluggat natur i en timme och tagit en dusch, ska snart äta middag och sedan träffa Adiam. Igår var jag ute med Lucinda, Zara och Adiam hemma hos en kompis. Det var rätt kul men jag var så himla trött efter att ha jobbat i elva timmar……Haha ni ska få se bilderna från den plåtningen sen, de är hilarious. Pussar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..