confess

Jag har ätit citron med salt sedan jag var sex år gammal och kan fortfarande trycka i mig minst fem på en gång. Det har utvecklats till en sådan grad att jag vet EXAKT hur en citron ska se ut för  att den ska ha en lagom, vass smak och för att den ska vara crispig haha jag vet t.o.m med vilka årstider som har de bästa citronerna. Nog om det. 
 
Jag blir så jävla hysterisk på vintern. Tror inte det finns något som jag avskyr mer än kylan. 
 
Jag har alltid haft en otrolig fascination för ballerinor. Åh det är så vackert!
 
För ett par månader sedan var jag helt ointresserad av att gå ut och vara med kompisar, ville hellre vara hemma och mysa och kolla på film och ta promenader, men nu har något förändrats och jag lider varenda sekund som det inte är helg haha.
 
Jag har en hel värld som jag skapat själv i mitt huvud, som jag återvänder till innan jag somnar. ibland är det nästan som om den ”riktiga” världen blir irrelevant.