21.38

DET ÄR TORSDAG!! Vilket betyder att imorgon är det FREDAG!! Jesus fucking christ vad jag har längtat. Denna vecka har varit så seeeg och joobbig och ni anar inte hur löjligt glad jag är att det är helg.
 
 Imorgon slutar jag 13.20 och då ska jag träffa Bister snabbt och sedan ska jag hem och hämta lite grejer och efter det bär det av till Inez där jag ska äta middag och fixa mig! Efter middagen kommer några gamla vänner över till Inez som jag inte träffat på läänge, så vi ska hänga lite hos Inez och sedan dra vidare till en annan kompis. Förmodligen stannar jag där hela kvällen men jag hoppas att jag hinner träffa Adiam! Inte en riktig helg utan den galningen. 
 
Idag var jag på functional moves på gymmet och jag är helt slut igen. Jesus vad dom där passen är bra! Ska försöka hinna med Yoga på lördag morgon också, men behöver faktiskt inte då workout 3 av 3 är klar och överstökad! Shit av hurtig jag låter, jag lovar er att så inte är fallet.. Nu ska jag kolla på scandal och så hörs vi sen. puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..