Visste niii

Jag dricker minst 8 koppar te om dagen. Minst. 
 
Jag äger nio par klackskor. 
 
År 2013 besökte jag 10 olika länder,
14 olika städer utomland, och åkte flygplan sammalagt 53 gånger. 
 
 
Det här kommer att låta hemskt men första gången och enda gången jag var i Solna blev jag och Estelle jagade därifrån. Bokstavligen, de slänge stenar på vår tunnelbana. 
 
Ibland blir jag så rädd för att dö att jag är rädd att leva. 
 
Jag må låta som en innerstadssubba som skryter om att hon är modell men.. ja, hittade inget passande argument men så är i alla fall inte fallet. Jag lovar på hedersord. 
 
Jag har spenderat år och dar på att vara den starka som aldrig fäller en tår men vet ni, what goes around comes around, jag kan inte ens tänka på min familj utan att jag börjar gråta. 
 
Jag har inte särskilt mycket krav på mitt umgänge men en sak är jag stenhård på: fucking ärlighet och fuckin respekt. Jag är så jävla, jävla, jäääävla trött på att folk inte kan uppföra sig. Hur svårt är det att hålla sig till en princip?! Jag önskar att alla bara kunde ta sitt motherfucking ansvar och inte fucka upp allting hela tiden så att jag slapp framstå som The Bitch From Hell hela tiden det är fan inte rättvist. 
 
 

Det var allt godnatt haha

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..