Tisdag!

 
Hello. Idag är det tisdag och jag ligger hemma FAST jag har rätt mycket att göra. Skjuter upp det till senare haha. I morgon har jag först möte med en psykolog, efter det ska jag ut på stan och köpa en bikini, laga mina skor och fixa lite andra saker, och senare på kvällen blir det middag på Fridays för Adiam fyller år, ska bli jättemysigt! På torsdag har jag möte med Mikas, sedan ska jag klippa mig, och på fredag har jag ännu ett möte med Mikas och sedan åker jag hem till adiam. Stressig vecka haha. Nu ska jag lägga mig och stirra upp i taket ett tag and forget that i got shit to do. Vi hörs sen puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..