almost friday

Hello. Vaknade upp imorse som en jävla zombie, var såå trött och övervägde att stanna hemma, men jag släpade mig upp och lyckades vara otrevlig mot alla inom en radie av 100 meter. Men sedan åt jag lunch, och det var så konstigt haha, för jag bara åt som vanligt och sen tog jag en till portion, och alla bara åt asmycket och gick förbi vårat bord och frågade vad maten smakade, och både jag , Hannah och Carro fick väärldens känsla av att leva i en drömvärld typ haha fråga mig inte. Hur som helst måste jag verkligen fått världen energikick av den mängd mat jag åt, så från att ha varit skittrött blev jag pigg och glad och lyckades t.o.m hinna ner till gymmet och köra INTENSIVT i 40 min. Jag skulle liksom börja med att värma upp i tio minuter men jag råkade köra i 20 för att jag glömde bort tiden. Vem gör något sådant?! Vem bränner extra kalorier av misstag?!?! Praise the lord!!!
 
Nu har jag som vanligt asbrottom till frisören, ska vara där om en kvart så jag kanske borde börja draaaa mig. Vi hörs sen! Puss