hehe

Haha asså jag och selfies funkar faktiskt inte. Jag trodde jag fortfarande hade gnistan men nej. Nej, mina bröst brukar inte se så stora ut. De är näst intill obefintliga. Och ja, ignorera mitt jättestela leende på tredje bilden hahah vad orutti jag är. Jajaj A for efford. Nu sitter jag av någon anledning och lyssnar på Coldplays nya låt som verkligen sög hör jag nu, har liksom ignorerat ljudet men fan det här går inte. Såhär fin blev jag förresten i håret! Det är inte blondt, för mikas ville behålla den naturliga hårfärgen så jag fick kompromissa lite. Det är liite kortare men ändå ganska bra längd, nu ser det ju väldigt kort ut men det är bara för att det är lockat. Nu ska jag sova, godnatt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..