30 mars

Hellow. Idag tvingades jag upp väldigt tidigt på morgonen för att sjunga för min styvpappa, var lite trött ibörjan men sedan vaknade jag till haha. Vi hade en jättemysig morgon och åt tårta och grejer innan jag gick och la mig igen och vakande typ.. nyss. Igår träffade jag Alva vid typ sju tiden, vi fikade lite på baresso, sedan kom Johan förbi också, och efter det drog vi till en husbåt i skeppsholmen hahahah jag orkar inte ens ta hela kvällen, allt var så jävla oklart och konstigt och det slutade med att vi skildes åt vid kungsträdgården senare på natten, jag drog och träffade Philip en snabbiiis och sedan gick jag hem och somnade direkt. Hade hur som helst en nice kväll och det är alltid lika roligt att träffa den där människan haha, hon är underbar. Nu ska jag baka en tårta vi hörs sen
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..