7

1. Jag sover fortfarande med mitt gosedjur som jag fick när jag var tre. Jag döpte honom till Tiger, som den fantasifulla person jag är haha. 
 
2. Nuförtiden så kan jag börja gråta för vad som helst. Förr var jag en careless liten figur, brydde mig sällan om något alls faktiskt. Hade lätt för att glömma människor, stänga av känslor, osv, men nu är det som om alla de åren av känslolöshet rasar in nu, några år senare, i en stor våg. Jag kan bli ledsen av allt. Jag blir ofta ledsen över allt. Jag blir ledsen över alla ensamma människor i världen. Jag blir ledsen för alla föräldralösa barn. Jag blir ledsen för dem som lämnas bakom. Det är som om jag känner all världens sorg.
 
3. Mitt rum är min fristad. Jag kan nästan svära på att jag inte haft mitt rum ostädat sedan i oktober. Det är alltid perfekt. 
 
4. Om jag tränar för hårt så svimmar jag. 
 
5. Jag har ganska små bröst. Men jag gillar små bröst. Om jag var kille så skulle jag nog gå igång på det. Jag tycker det är elegant och vackert. hahahaah får man skriva så ens. 
 
6. Jag är en självsäker jävel. Jag tror att jag är mittpunkten i världen. 
7. En gång när jag var liten lossnade mitt tandkött på ena sidan, vid visdomständerna. Först gjorde det lite ont, sedan försvann färgen långsamt, tills det var helt kritvitt, och sedan bara lossnade det så att det hängde ut från tänderna. Fan vad sjukt det var.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..