tips round 2

 
House har jag kollat på ganska länge faktiskt. Mest för att det var på TV i början, sedan eftersom det var lite spännande, och till slut började jag om från början. Det är en sjukhusserie med Dr House i huvudrollen då, en cynisk och bitter jävel som alltid löser alla gåtor, kanske inte på rätt sätt bara. Serien är avslutande så det är lätt att hoppa in på vilket avsnitt som helst, men kollar man påriktigt får man en större känsla för allt. House visar en heeelt annan sida i en del avsnitt och det är de avsnitten som är de bästa. 
 
Finns typ sju-åtta säsonger med ca 20 avsnitt på varje. Kolla om ni inte har något annat för er eller inte vill binda er på en ny serie för som sagt denna kan man hoppa in och ut ur
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..