igår

 

(som sagt, fantasifulla rubriker)

 
Igår fyllde min älskling år. Dagen började hos mig med frukost och pussar. Stannade hemma under dagen då jag fortfarande mådde dåligt. På kvällen åt vi middag på en resturang på norrmlamstorg, det var asgott och jättemysigt. Vi har det alltid bra när vi äter middag. Sedan såg vi Divergent, den var jättebra tyckte jag! Åkte sedan hem och så fick han sin present, vilket var en tröja frpn G-star och så myste vi och sen kollade vi på PLL (han trodde att han skulle få bestämma serie men klockan var då 00.10 så det var inte hans födelsedag längre heh). Han somnade jag tog massa bilder på honom HAHAHAH herregud min lilla downie. 
 
Vi hade det underbart iaf : ) 
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..