tosdag

Jag och min fiiiiiina kompis som numera är 17 ÅR GAMMAL vilket är riktigt svårt att greppa då jag känt henne sedan hon övertygade alla om att hon ägde en äkta My little pony. (tro mig, vi var övertygade) Gossiiii
 

Har ni tänkt på att mina rubriker alltid är de mest fantasifulla?

 
Idag vaknade jag vid typ halv ett, vilket är väldigt sent för att vara jag. Har varit sjuk hela veckan och idag kände jag mig äntligen lite bättre, så jag har betat av lite plugg och var precis påväg till gymmet men blev stoppad vid dörren av min mor. Hindrad från att träna, den händer inte ofta haha. Men jag antar att det finns någon poäng i att inte träna när man haft feber. Får vila tills imorgon och sedan gå på en promenad eller något.
 
Idag känner jag mig väldigt stressad fast jag inte har något att vara stressad över. Hannah sa faktiskt det till mig när vi var påväg genom Humlan förra veckan, att jag alltid är stressad när det inte finns något att vara stressad över. Det måste väl betyda att jag mår bäst under stress? Och att tomma dagar gör mig rastlös? Hm. 
 
Anywhos. Ikväll är det en grej hos Sophi som jag kanske ska till. Annars vet jag inte. Kanske stannar hemma faktiskt. Läser, kollar serier, äter bullar, nivet. Måste bara bestämma mig, sen är allt bra.
 
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..