Hair

Okej jag har aldrig varit den som stått mellan valet ”brunett eller blondin” eftersom jag alltid varit någonstans mitt emellan och trivts med det. Dessutom så vet jag att mikas inte blir så glada om jag inte har min naturliga hårfärg. MEN. Jag har mer och mer börjat fundera på att färga håret antingen åt det ena eller det andra hållet.
(Ja, jag är medveten om att bilderna är DRÖMhår och att mitt hår är ganska långt ifrån att vara långt eller lockigt eller fint men men) 
 
 
Blondin
Brunett
eller ombre? 
 

Och nej, jag menar inte att jag skulle bli platina eller supermörk. Min hårfärg är verkligen mitt emellan och jag skulle kunna lägga in några slingor bara åt det ena eller andra hållet för att förändra färgen helt. Jag är typ inne på ombre för då slipper man välja haha.. Eller blond så får man mörk utväxt sedan vilket jag tycker är fint. Jaja får tänka mer på det sen. Nu ska jag hitta på något. Puss
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..