theday

Nej, såhär glad har jag inte varit idag. Vaknade tidigt för att ta emot några gäster, träffade Gabi som är en tjej från min familj (ish) i min ålder. Vi åt lunch tillsammans och solade lite, och hade det faktiskt superkul! Det är inte ofta man gillar personerna som ens föräldrar föser ihop en med. Sedan skulle jag i alla fall träna men jag en allergiattack (andra gången nu! och jag har adrig varit allergisk mot något). Det var inte så farligt, men ögonen blev knallröda och började nysa som fan, och har fortfarande förjäkla ont i ryggen efter gokart-krocken. Men men det blev lite övningar och sedan gick jag hem och satte mig på verandan med pappa och pratade om lite olika saker. Efter det åt jag middag och nu har jag kollat på tre avnsitt av Revenge och jag överväger ett frjärde för det är så jävla spännande. Men ska förmodligen försöka sova, imorgon ska jag antingen till en hästtävling eller åka till stan och köpa lite kläder och sådant. Vi får se! Hörs sen puss
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..