Paris

Nej asså jag börjar få fjärilar i magen. Jag börjar närma mig nu. Och för första gången på hur länge som helst tänkte jag på det i köket nyss och jag fick inte ångest och jag blev inte ledsen, vilket var så skönt. Allt jag kände var hur det prasslade i magen. Förväntan. Ren glädje. Så himla kul det ska bli
 
Nu är jag i alla fall hemma, har varit hemma hela dagen och bara chillat. Fick för mig att duscha och tvätta håret igår när jag kom hem (vid typ halv tre) och vaknade självklart med en massa trassel och min bena hade försvunnit i  tomma luften. Haha såg helt sjukt ut. Nej så jag har bara chillat och kollat på awkward. Älskar den serien! Är lite trött nu och irriterad på kompisar som trasslar. Ska försöka släppa det meen. Puss
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..