Om mig

Hej och välkomna till min blogg!

Jag heter Olivia Hagéus och är född -97 i Stockholm. Jag jobbar som skribent på SvD Perfect Guide och är författare till boken “Bli kvar”, som släpptes i september 2017. Förutom det jobbar jag med mina sociala medier.

Jag är oerhört glad över att du har hittat hit och jag hoppas att du kommer trivas! På denna blogg hittar du en salig blandning av bilder, mode, tankar, åsikter och inspiration, men framförallt är bloggen textbaserad. Jag skriver hela dagarna och älskar att dela med mig av mina texter på bloggen. Under kategorin “Tankar kring…” hittar ni korta artiklar om saker som jag funderat på under veckan. Förutom det kan ni kika på kategorin “krönika” eller “tankar/texter” om ni är sugna på att plöja igenom det jag skrivit.

För er som är intresserade av att skriva har ni, varje fredag, chansen att få bli publicerade här (anonymt eller ej) under kategorin “Readers Friday.” Skicka ett mail till oliviadanielewicz@live.se med er text. Jag läser alla texter även om jag ibland inte har tid att svara! Ni kan också gå med i vår Facebookgrupp om ni vill träffa andra som gillar att skriva och läsa. Där kan ni tillsammans utveckla ert skrivande och få tips från andra.

Denna blogg är feministisk, anti-rasistisk och anti-homofobisk, och en trygg plats för alla. alla, Vi som hänger här värnar om att alla ska må bra och få stöd och kärlek. Om det funkar bra för er, så kommer det nog funka bra för mig med.

Slutligen; varmt välkommen till min lilla värld. Jag hoppas att du stannar

 

 1. Hello,

  I hope you are well. My name is Anne and I work in the field of digital marketing.

  I came across your website http://oliviahageus.se/ and think it is great!

  I was wondering if you might be interested in placing a sponsored post

  adjusted to your blog with a naturally included dofollow link.

  What is your price for this type of advertising?

  Thank you and I look forward to hearing from you soon.

  Sincerely,
  Anne

 2. Hej hittade till din blogg via http://nyheter24.se, måste säga att killen som kallade dej det
  är en skam för alla killar, han gör mej generad. esp so mot en sån otroligt söt tjej som verkar
  iaf ha hyfsat gott med vett på huvudet. hoppas att du slipper fler sånna otrevliga kräk och att
  du får ett bra liv du vackra tjej. MVH/Christian, btw vill du skriva något så följer jag dej på instagram så tidigt som idag. Stareaglehunter heter jag där, hoppas du har det bra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..