Nu är jag här

Min första tanke? ”Vad fan har du gjort”. Jag gick igenom Paris flygplats, upp och ner för rulltrappor och befann mig i något slags drömtillstånd. Det ekade i mig. Vad har du gjort, tänkte, eller kanske sa jag. Skulle inte förvåna mig om jag hade pratat högt. Här ska du bo. Detta är ditt hem nu. Här ska du bo. Här ska du bo. Här bor du nu. 
 
Va? 
 
Jag kan inte ens tvätta kläder! Hur ska jag klara mig själv i ett helt år, ensam hos främlingar? Jag måste erkänna att jag fortfarande inte riktigt känner att jag har flyttat in. Alla väskor är upppackade och så, men jag tänker liksom att jag ska stanna här en vecka eller två. En semester. SHIT! Nej, detta inlägg blev ju osammanhängade. Jag är trött, väldigt trött. Helt slut. För mycket intryck och för många vandringar idag, för mycket släpande på väskor och lampor, förmycket kartläsande. Nu ska jag försöka sova. Imorgon får ni en odentlig uppdatering. 
(bevis på att jag faktiskt är här) 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..