22.21

(? Baguetten. Den är överallt. Vid varje måltid och i varje fransos hand. Och, min favoritkliché, de dussintals människor jag sett som går omkring och äter på den lite försynt. HALLELUJAH, tänkte jag. Varför stirrar hon på mig? tänkte dem. )

Åh, jag är så trött. Ska sova snart och vakna imorgon i ett tomt hus, för att sedan ta mig till skolan vid halv tre. På eftermiddagen. Ja. När börjar ni? 
Schemat säger information och rundvandring, vilket skulle kunna ta en timme, men lär ta två eller tre. Efter det blir det förmodligen lunch/fika med någon/några klasskompisar, och sedan åker jag hem, förhoppningsvis med någon som bor i samma område som jag. Tänkte dessutom stanna till vid La defanse för att inhandla lite ordentlig frukost. Min värdpappa visade stolt upp det nyinköpta brödet – enbart för mig – som var mörkt. Bara det att det var ljust. Med fibrer i. Äsch, ville inte krossa deras hjärtan. Ska försöka köpa lite lyktor också, och en tavla till mitt rum. Måste göra det fint här! Kan fortfarande inte fatta att jag verkligen gör detta. Shit. Puss
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..