Bonjour

Bonjour mes petit amis. Min franska bara skiner av perfektion, jag gör mig förstådd utan problem och folk berömmer mig för mitt utvecklade ordförråd. Nat. Varje minut av den här familjen är att förklara saker som inte går att förklara. Försök nämna andra världkriget, I dare you. Jag försökte förklara det som ”the second big fight in the world”. Min värdbror bara skrattate. 
 
Landade igår vid 12.40 och var hur trött som helst. Tog oss till skolan och mötte rektorn och de andra eleverna. Vi åt lunch och sedan blev vi släppta i Paris med en karta. Vi gick runt lite, satte oss på ett cafe, såg triumfbågen och sedan gick vi tillbaka. Blev hämtad sist!! Trauma. Åkte hem med min fina värdfamilj som var hur gulliga som helst, åt sen middag och slocknade direkt efter det. Alla intryck och samtal och bilder snurrade i mitt huvud, och när jag vaknade för att gå på toa mitt i natten var jag fortfarande så slut att jag knappt kom upp ur sängen. 
 
Idag vaknade jag lite sent, typ vid halv elva, men det var skönt att sova ut. Min värdbror visade mig till skolan, och det var mycket lättare än jag trodde! En buss och tåg i några minuter. Vi tog en promenad och såg lite sevärdheter. Min värdbror är jättegullig och hur chill som helst. Sedan mötte vi upp min värdsyster och åkte hem, och nu sitter jag här. Ska snart skypa lite och så, sedan sen middag igen och sedan sova. Åh så skönt. Puss
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..