Mondays

I morse var jag så trött att jag slängde sista tepåsen i papperskorgen och försökte lägga kartongen i hett vatten. Ja, ni kan säkert föreställa er. Tog mig till skolan, hade lång håltimme, var trött, stannade kvar en stund med några classmateess och sedan kom jag hem och PLUGGADE MATTE alltså cred till mig. Kom ikapp nästan 7 sidor, kände mig så otroligt bra. Imorgon ska jag och Gaia ta ett glas med en kompis, och i övermorgon ska jag kanske få sova hos henne om allt funkar. Kommer bli så mysigt, äta nice middag, mysa till en svensk film eller åtminstone svensk textning, och så börjar vi på torsdag med samma lektion. 
 
Imorgon ska jag försöka ut och springa också. Har helt förträngt träningen men jag börjar tycka att det är skönt att komma ut lite. Hm vad händer med mig. Nu ska jag sova snart, puss
tbt till när jag fortfarande ansträngde mig HAH aldrig mer klackar ute 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..