Embrace it

Asså mÄNNISKoR jag är så fylld av liv!!!! Sitter och bubblar här i min säng och bara skrattar för mig själv och säger saker som bara är helt nonsens och känner bara att JUST NU I DENNA SEKUND så har jag BÅDA mina ben kvar, BÅDA mina armar (!!!!!) JAG KAN FAN SE, JAG KAN HÖRA, JAG KAN PRATA, jag har en FAMILJ som jag älskar, jag har en familj som LEVER och sist men inte minst är ni beredda : JAG LEVER. Asså jag lever! Jag andas!!! Jag finns!!!!! Lets just take a moment!!!! JAG är så glad! Om du ser detta mamma så vill jag bara säga att jag älskar dig!!  Nu ska jag sova fast det känns som waste of time , skola imorgon och jag ser FRAM emot det. Godnatt!!
Jag ser ut som en potatis men VET NI?!?!? To happy to care.
 (endorfiner) 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..