Eko och blodprov

Hemma från sjukhuset. Vi tog blodprov och kollade på hjärtat. Anledningen (som någon frågade om) är att jag svimmar ibland, ganska brutalt när det väl händer. Händer inte alls ofta men när jag väl däckar kan jag vara borta i 10 minuter. 
Förmodligen är det ingenting farligt. Hjärtat såg fint ut tydligen och hjärtläkaren sa att det är väldigt vanligt för tonårstjejer att svimma av. Efter proverna gick jag med Christofer, min styrfar som är kirurg, in till en operationssal. Fatta vad coolt det var!! Fick se en titthålsoperation när de opererade magen (gastric bypass). Hur jävla häftigt som helst. CRED till mig för att jag inte svimmade/spydde/fick panik. Att stå bokstavligen talar bredvid en kirurg som opererar på riktigt var helt fanstastiskt coolt. Nu har jag fått tillbaka min dator så ska blogga snart! Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..