atm

 
Vaknade och åt en nice frukost, och sedan satte jag mig i sängen och pluggade. Lyckades faktiskt hålla koncentrationen i två timmar vilket är helt otroligt för att vara jag. I början, när jag kastade en blick på uppgiften, bröt jag nästan ihop av panik. Jag vet inte vad det är med skolan som får mig att få så jäkla ont i magen. Kanske den där blandningen av att verkligen, verkligen vilja få ett A men veta att betyget, utan tvekan, kommer hamna på E. Jävligt tacksam ska man vara om man får ett C, oavsett om du har pluggat som ett jävla djur. 
 
Nej, jag har verkligen ett och annat att säga om det svenska skolsystemet. Fy fan vad trött jag är på det. 
Hur som helst, nu ska jag ta en lång promenad i kylan, upp till parken som ligger en bit från mig, och kolla in utsikten lite. Brukade vara där nästan varje dag efter skolan i början av terminen men nu har jag inte hunnit på länge. Vi hörs sen, puss
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..