Bla bla bla

Så, angående inlägget som jag skrev. 
 
Det var fan två år sedan. Get the fuck over it. Jag gjorde fel, fine fine fine, men hur jävla intressant vore det att läsa ett inlägg där man gjort ett misstag och ångrar sig? En jävla handbok för ungdomar. Förstår ni vad det betyder? Vi fuckar up. Vi ångrar oss, eller så gör vi det inte. Vi finner glädje där någon annan rasar ihop. Vi finner lycka i en situation som är hopplös. Det är ju för fan det jag vill belysa. De fel vi gör. Inte den fina, gulliga versionen. Sanningen. Detta är sanningen. 
 
Om ni inte kan ta det är det lika bra att ni slutar läsa. Om ni vill fortsätta gnälla om vad som är rätt och fel, then get the fuck out.  Jag är trött på sugarcoating. Men med det sagt vill jag också medge att det kan vara för tidigt. Så av respekt så tog jag bort inlägget. HAPPY NOW? 
 
Ugh. Hörs
 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..