Godnatt

Okej, med risk för att låta negativ: jag är så trött på Paris. Kvällen började bra, vi drog till en bar lite senare, men jag kände mig lite svimfärdig och jag vet av erfarenhet att jag borde ta det på allvar, såå jag skulle då ta en taxi hem. En och en halv timme senare är jag hemma i min jävla säng, 600 kronor fattigare. Jag ska reda ut det där med uber för det var fan inte ett okej pris. 
 
Hade det kul, men att ta sig hem är verkligen ett helvete. Det är liksom inte att promenera Odenplan-Sveavägen, utan det är lång utav bara fan. Kände mig bara liten och trött när jag stod på Bastille och letade efter taxi, och varannan jävla gubbe kommer fram och vill ha med mig till ett ”diskotek.” som de sa?? Det var obehagligt, otryggt och jobbigt, vilket sög för jag kunde verkligen ha haft en fett nice kväll. 
 
Ja, nu ska jag sova, och förhoppningsvis är jag inte lika nere imorgon. Godnatt 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..