Sho

Okej, nu är jag på bättre humör. Gårkvällen började hur nice som helst, jag kom iofs hem och sov tre timmar efter skolan och vaknade helt lost, men sedan tog jag mig samman och åkte in till le marais. Resten av mina vener hade kör fram till klockan åtta, så jag bestämde mig för att äta middag och vänta på dem. Hur underskattat är det inte att sitta själv på en uteservering, äta jättegod mat, dricka ett glas vin, läsa, och bara titta på folk? Det var verkligen nice. 
 
Sedan mötte jag upp de andra i Saint Germain de pres, chillade lite med dem, innan vi mötte upp Michaelas vän Lukas som var här under helgen, tog ett glas med honom, och sedan kom hans kompisar från fotbollslaget. Efter lite dividerande drog vi tillslut till Bastille, kom ifrån varandra lite, och sedan inne på baren kände jag att jag var påväg att svimma, så jag satte mig och chillade lite, och sedan påbörjade jag helvetesresan hem.
 
Det var en mysig kväll, kunde ha slutat så mycket bättre om jag hade haft lite mer koll, men sådant händer. Den absolut största nackdelen med Paris är ju att det är så stort. Det ställer till med en jäkla massa problem ungefär hela tiden. 
 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..