Turn UP

Eller ej. Ingen verkar kunna dra ut ikväll, alla ska typ vara hemma, men vi ska nog lyckas ordna något ändå. Snart kommer Adiam hit och så ska vi föra hos mig och prata och mysa, sedan UT. Jesus mannar kylan i Stockholm får fan helvetet att frysa över?? Det är verkligen fruktansvärt kallt. Men det ska nog gå.
Släktmiddagen/lunchen gick bra och höll i .. Fem timmar. Dagens vändning var när min farmors syster frågar hur vi ska få plats runt bordet för att äta borsjtj (rysk soppa), och hennes son säger ”men mamma alla kanske inte gillar Borjstj”, och hon ser upp med en blick som brinner av fasa och vrede. ”VEM?!” ryter hon. ”VEM GILLAR INTE MIN BORJSTJ”.
Så ja, det var mysigt, kaosartat som vanligt när 15 polacker, svennar och indier samlas under ett tak. Nu ska jag invänta Adiam. Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..