Who da fuck

Jaha. Idag kom jag till skolan fem timmar för tidigt eftersom vi hade frivillig lektion. Soft. Sedan ringde brandalarmet. Mindre soft. Spökboll, kanelbullar och varm choklad på idrottslektionen för att välkomna lundarna som har anlänt. Fattar inte vad det är med spökboll som alltid gör folk så jäkla hysteriska.
Hahahah detta var ju det roligaste. Hade skrivit en liten notering till mig själv att kolla upp namnet i min uppsats. Självklart glömde jag att ta bort det, så jag fick tillbaka uppsatsen idag och höll på att dö av skratt.
Jaa halvbra bloggning från min del. Lider av kronisk trötthet och koncentrationssvårigheter. Har fullt upp med plugg dessutom. Vill bara att det ska bli HELG. Kommer ha det så niiice. Vi hörs sen puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..