Snurrig

Hej på er. Har massa att blogga om när jag väl bestämmer mig för att blogga, men för tillfället sitter jag hemma med feber och värk i hela kroppen. Skall bli bättre imorgon så har bäddat ner mig i sängen med te och ljus och yada yada. Här har ni min favoritbild från helgen. Vi spenderade flera timmar i den där sängen. Jag kan inte förklara hur otroligt skönt det var att ta en siesta idag när Alva hade åkt hem förresten, vi låg i bäddsoffan, jag Linn och Johannes och lyssnade på musik och det var som om det var det bästa jag gjort i hela mitt liv. Fantastiskt. Har haft en oklar men underbar helg. Nu ska jag bli frisk. Ciao

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..