Aeroplane

Ser väldigt trött ut, som vanligt haha. Väntar på en anledning att resa mig upp. Läsa min bok, var det va? Hm. Det är ju så himla kallt ute, bara. Det suger verkligen. Önskar jag hade en häst så att man kunde färdas runt i Sthlm på ett lite roligare sätt. Då hade ju motivationen varit på topp. 

Ikväll ska jag och Maddi förmodligen dra ut. Vet inte var, eller hur eller om jag ens är taggad, men får se. Mitt temperament är helt fuckat, alltså mer fuckat än det brukar vara.Kan vara på jättebra humör först och sen så är det HELVETES ALLA JÄVLA ELDAR inom mig. Främst är det min syster som är den utlösande faktorn. Hon kan vara så fruktansvärt dum ibland. 

Vill verkligen ta mig ut genom dörren men som sagt, mitt temperament är så himla skevt så ena sekunden är jag på mysigt läshumör och andra sekunden vill jag bara gråta. Fasiken. Ska bara reda mig upp och GÅ. Ja. Vi hörs sen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..